Brown School of Social Work

St. Louis I Higher Education

The Brown School of Social Work implemented a fairly new concept for the collegiate workspace when it was completed several years ago. The approach was that of an agile and highly flexible space which utilized raised access flooring and all demountable walls. The private offices were constructed at the core while workstations were placed on the perimeter. There are no built-ins in the private offices so that employees have autonomy over how their space is laid out. POE provided FF&E and 1200 linear feet of walls for this project while working closely and collaboratively with all other firms involved. This is a project that POE is very proud to have been a part of. 

Design Firm Credit: Moore Ruble Yudell Architects & Planners

Photography Credit: James Byard/Washington University