Large Energy Institution

St. Louis I Utilities

Challenge           

The client's existing cafe was dark, outdated, and underutilized.  The client was looking for ways to attract it's members to use the space not only for lunch, but for social collaboration through the day. 

Solution               

A 19,000 square foot corporate cafeteria was created to help members relax and collaborate with peers. Different design elements were incorporated through the space such as lounge furniture and mobile working areas to help enable members to step away from their desks and work in other areas of the building seamlessly.  Haworth, Berco, Arcadia, and Falcon were all used in the space. 

Design Firm Credit: Verve Design Studio

Rendering: Verve Design Studio

© 2020 by Professional Office Environments

  • White LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon